Zwartendijksterschans, Uberprutser, CC-BY-SA 3.0

Wiki Loves Monuments

Wiki Loves Monuments de grootste foto-wedstrijd ter wereld.


7 juli 2014

Dit jaar geen Wiki Loves Monuments

Vorig jaar rond deze tijd waren we al volop bezig met de voorbereidingen voor Wiki Loves Monuments, het project dat u allen kent. Dat is dit jaar iets anders, Zoals u waarschijnlijk gezien heeft, hebben we dit jaar de succesformule van Wiki Loves Monuments toegepast op een ander onderwerp: de natuur in Nederland. 

Lees meer

26 maart 2014

Winnaar Wiki Loves Monuments vliegt boven Maassluis

Met een foto van de watertoren in Sint Jansklooster won Michielverbeek de tweede prijs bij Wiki Loves Monuments: een rondvlucht aangeboden door Jeroen Komen van Knoworries. Lang nadenken hoefde Michiel niet toen hem gevraagd werd wat hij vanuit de lucht zou willen zien. Het werd Maassluis, de stad van zijn jeugd. 

Lees meer

21 januari 2014

Winnaars Wiki Takes Den Haag

Afgelopen zaterdag tijdens de nieuwjaarsborrel van Wikimedia Nederland was de prijsuitreiking van Wiki Takes Den Haag. Wikimedia Nederland besteedde in de maanden september en oktober tijdens Wiki Loves Monuments extra aandacht aan de stad Den Haag, dit met steun van  Fonds 1818. Er waren in totaal een viertal prijzen weg te geven. De prijzen werden uitgereikt door jurylid Cornelis Zweegman en Jan Anton Brouwer, bestuurslid ‘Culturele projecten’ van Wikimedia Nederland.

Lees meer

19 december 2013

Prijsuitreiking Wiki Takes Den Haag

Zaterdag 18 januari is de prijsuitreiking van Wiki Takes Den Haag. Wikimedia Nederland besteedde in de maanden september en oktober tijdens Wiki Loves Monuments extra aandacht aan de stad Den Haag, dit met steun van  Fonds 1818

Lees meer

19 november 2013

Prijsuitreiking Wiki Takes Den Haag

Voor de wedstrijd Wiki Loves Monuments heeft Wikimedia Nederland dit jaar verschillende activiteiten gehad in Den Haag, met als afsluiting een prijsuitreiking voor de winnende Haagse foto en het beste Wikipedia artikel over een Haags monument.

Lees meer

Over Wiki Loves Monuments

Wikimedia Nederland wil met Wiki loves Monuments zo veel mogelijk kwalitatief hoogwaardige foto’s van monumenten verzamelen, zodat iedereen die gebruik maakt van bijvoorbeeld Wikipedia een goed overzicht krijgt van het prachtige culturele erfgoed van Nederland.

Hoe doe ik mee?

Er zijn op dit moment geen vrijwilligersvacatures op dit project

Bekijk alle andere vrijwilligersvacatures

Volg dit project

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt