11 juni 2016 | Mariaplaats 3, Utrecht

Project Natuur

11 juni: Natuurmiddag staat in het teken van Wikisource

Benieuwd hoe Wikisource precies werkt? Op zaterdag 11 juni organiseert de Wikimedia projectgroep natuur een natuurmiddag in Utrecht, we starten om 13:00 uur. Je kunt bij ons die middag terecht met alle vragen over het bewerken van Wikisource en andere Wikimediaprojecten. Je kan op elk niveau instappen: als beginner en als gevorderde.Iedereen kan deelnemen, ook al is het maar één pagina. Met elkaar kan het boek dan worden bewerkt, tot het helemaal gecontroleerd is.

Project Natuur
Wikimedia Nederland zet zich via Project Natuur in om de informatie over natuur op de verschillende Wikimediaprojecten, waaronder Wikipedia, aan te vullen en te verbeteren.

Aftrap
Centraal deze middag staat de natuur op Wikisource. Vrijwilligers uit de project natuur werkgroep hebben de afgelopen weken hard gewerkt om het boek Plantenschat op Wikisource te plaatsen. Zij zullen 11 juni uitleg geven over het werken met Wikisource. Om te zorgen voor voldoende afwisseling staat elke bijeenkomst een onderwerp centraal. Je kunt bij ons die middag terecht met alle vragen over het bewerken van Wikisource en andere Wikimediaprojecten.

Alle informatie nog even op een rijtje

  • Locatie: Wikimedia Nederland, Mariaplaats 3, Utrecht
  • Tijd: zaterdag zaterdag 11 juni van 13.00 tot 17.00 uur
  • Inschrijven via dit formulier
  • Meenemen: Laptop

Deelname aan deze middagen is gratis. Wij zorgen uiteraard voor een kopje koffie en thee tijdens de middag.

Inschrijven
Om er zeker van te zijn dat er een werkplek voor je is op kantoor, verzoeken we je om in te schrijven. Dat kan via dit inschrijfformulier. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via info@wikimedia.nl

Biodiversität 20660, G. Brändle, Agroscope, CC BY 3.0

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt