10 oktober 2015 | Utrecht

Gendergap

Gendergap WikiZaterdag #2

Wikipedia is vooral sterk in het verstrekken van informatie over onderwerpen die traditioneel door mannen belangrijk worden gevonden, zoals techniek, sport, wetenschap en science fiction. Wij proberen deze kloof te verkleinen.

Eén keer per maand, op WikiZaterdag, komen we met een groepje mensen bij elkaar om samen 'vrouwen op de kaart te zetten'. Elke Gendergap WikiZaterdag heeft een thema waaraan we werken.

Iedereen kan bijdragen aan dit project: man of vrouw, jong of oud, actief bewerker of beginner. Je bent van harte welkom!

  • Thema van deze zaterdag: Vrouwen. Lijsten met gewenste te vertalen of te schrijven artikelen over vrouwen vind je hier.
  • Wat gaan we doen? We helpen je bij het opstellen van lijsten en/of beoordelen van jouw artikelen. Start thuis alvast met het schrijven van een artikel (bijvoorbeeld in Word) of met een lijst van gewenste artikelen. Dan kijken we er op 10 oktober samen naar en helpen je met eventuele vragen. Maar ook als je gewoon wilt overleggen over hoe jij kunt bijdragen in het kader van de gendergap ben je natuurlijk van harte welkom.
  • Locatie: Wikimedia Nederland, Mariaplaats 3, Utrecht
  • Tijd: 13.00 tot 17.00 uur

Inschrijven
Om er zeker van te zijn dat er een werkplek voor je beschikbaar is op kantoor, vragen we je om je in te schrijven. Dat kan via dit formulier.

Volgende Gendergap zaterdagen in 2015 zijn op: 7 november en 19 december

reading-and-drinking-tea-sunlight, Erik Vanden, CC-BY-SA 2.0

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt