11 januari 2020 |

Nieuwjaarsbijeenkomst Wikimedia Nederland

De Vereniging Wikimedia Nederland blikt graag met alle leden, vrijwilligers, donateurs en relaties terug op 2019 om daarna samen te proosten op het nieuwe jaar.

Leden, vrijwilligers, donateurs en relaties zijn van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 11 januari van 13.00 - 17.00 uur in het Textielmuseum te Tilburg. Het TextielMuseum is een dynamisch en creatief museum in bedrijf, gevestigd in een voormalige textielfabriek in Tilburg. Het is een plek waar design, kunst, mode, erfgoed én innovatie op het gebied van textiel samenkomen. Het TextielLab is het "kloppende hart" van het museum, waar onderzoek en experiment hoog op de agenda staan. Als bezoeker van de nieuwjaarsreceptie kijkt u, onder begeleiding van een gids, mee over de schouder van een kunstenaar.

Tijdens deze bijeenkomst kijken we graag met alle aanwezigen terug op het voorgaande jaar om daarna een blik op de toekomst te werpen. Ook worden tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst de WikiUilen uitgereikt en wordt de uitslag van de Wikipedia Schrijfwedstrijd 2019 bekend gemaakt.

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de nieuwjaarsbijeenkomst. Let op! Aanmelding is verplicht. Wilt u op eigen gelegenheid het museum bezoeken? Laat bij binnenkomst weten dat u zich hebt aangemeld voor de nieuwjaarsreceptie.

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt