6 april 2019 | Zeeuws Museum, Abdij 3-4 4331 BK Middelburg

Nederland en de wereld

Schrijfmiddag Zeeland in het Zeeuws Museum

Op 6 april organiseren we van 13.00 - 17.00 uur i.s.m. de projectgroep van Wiki goes Caribbean een schrijfmiddag over Zeeland in het Zeeuws Museum. Deze schrijfmiddag wordt georganiseerd in het kader van de dubbele schrijfweek over provincie Zeeland op Wikipedia die plaatsvindt van 1 tot 14 april. Doel van de schrijfweken is om de inhoud over deze provincie op Wikipedia te verbeteren en uit te breiden.

Programma
Om 11.00 uur starten we met een rondleiding in het Zeeuws Museum. Na een korte pauze gaan we vanaf 13.00 uur aan de slag op Wikipedia. Er zijn ervaren Wikipedianen aanwezig voor uitleg over het bewerken van Wikipedia.

Deelnemen
Heb je zin om mee te doen als begeleider tijdens deze schrijfmiddag? Of gewoon zin om te komen en mee te schrijven, foto's te maken of op een andere wijze mee te doen aan deze Zeeland schrijfmiddag? Schrijf je dan in via de knop inschrijven onderaan deze pagina. Deelname is gratis, vooraf inschrijven is een vereiste.

Vergeet niet je laptop mee te nemen!

Tip: In het Zeeuws Archief (Hofplein 16, 4331 CK Middelburg) is die zaterdag ook de expositie over de Zeeuwse kaartenmaker Cornelis Goliath die je zou kunnen bezoeken voor je naar de schrijfmiddag komt.

De Oosterscheldekering (HDR), Aat van den Heuvel, CC-BY 3.0

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt