25 mei 2019 | Het Nationaal Archief, Prins Willem-Alexanderhof 20, Den Haag

Wiki goes Caribbean schrijfmiddag

Met het 'Wiki goes Caribbean'-project proberen we de informatie over Suriname en het Caribisch gebied op Wikipedia en de Wiki Commons beeldbank uit te breiden, te vergroten, te verbeteren en te actualiseren.

Met het 'Wiki goes Caribbean'-project proberen we de informatie over Suriname en het Caribisch gebied op Wikipedia en de Wiki Commons beeldbank uit te breiden, te vergroten, te verbeteren en te actualiseren. Samen met de Dutch Caribbean Bookclub en het Nationaal Archief (Den Haag) organiseren we op zaterdag 25 mei een schrijfmiddag om samen met andere geïnteresseerden, wikipedianen en professionals meer artikelen op de Nederlandse wikipedia te schrijven en om foto's van het Nationaal archief van de Commons-beeldbank bij verschillende artikelen te plaatsen.

Thema van deze schrijfmiddag is: 'Trinta di Mei' , maar je kan natuurlijk - zoals altijd - ook gewoon werken aan het schrijven en verbeteren van artikelen naar keuze. Aan het begin van de schrijfmiddag geven de professionals van het Nationaal Archief een korte introductie over de boeken die in de studiezaal beschikbaar zijn over dit thema.

De schrijfmiddag begint om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur.
Locatie: Het Nationaal Archief, Prins Willem-Alexanderhof 20, Den Haag (Gratis toegang)

Meld je aan via een e-mail naar danielle@wikimedia.nl

Dronepicr, CC BY 3.0

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt