22 mei 2021 | Online

Nederland en de wereld

Wiki goes Caribbean schrijfmiddag

Met het Wiki goes Caribbean (WGC)-project proberen we de informatie over Suriname en het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden op Wikipedia, op Wikidata en Wikimedia Commons uit te breiden, te vergroten, te verbeteren en te actualiseren. Hiertoe organiseert Wikimedia Nederland in samenwerking met het Nationaal Archief in Den Haag en de Dutch Caribbean Bookclub een tweemaandelijkse WGC-schrijfmiddag.

Samen met de Dutch Caribbean Bookclub en het Nationaal Archief (Den Haag) organiseren we op zaterdag 22 mei een online schrijfmiddag om samen met andere geïnteresseerden meer artikelen op Wikipedia te schrijven en om foto's van het Nationaal archief van de Commons-beeldbank bij verschillende artikelen te plaatsen.

Het thema van deze schrijfmiddag is: Trinta di mei , maar je kan ook gewoon werken aan het schrijven en verbeteren van artikelen naar keuze of vragen stellen over het werken op Wikipedia.

De schrijfmiddag is toegankelijk voor startende en ervaren Wikipedia bewerkers en is van 15.00 uur tot 17.00 uur CET. Om je de link voor de Zoom bijeenkomst te kunnen toesturen, vragen we je om in te schrijven via dit inschrijfformulier.

Op deze WGC-projectpagina vind je meer informatie over het Wiki Goes Caribbean project.

Kattiel / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt