16 september 2017 | Hoorn

Wiki Loves Monuments

Wiki Takes Hoorn

Hoorn is een prachtige stad en kent veel monumentale gebouwen. Voor veel monumenten in Hoorn is nog vraag naar betere afbeeldingen. Maak je graag foto's van monumenten, om ze soms te delen op Wikipedia, en wil je een aantal monumenten nou eigenlijk wel eens van binnen zien? Je kan op 16 september deze twee dingen combineren: de werkgroep van Wiki Loves Monuments organiseert op 16 september Wiki Takes Hoorn.

Wat gaan de doen? Op zaterdag 16 september maken we onder leiding van een ervaren stadsgids een wandeling door de prachtige stad Hoorn, van 13:00-16:00 uur. Tijdens de wandeling langs monumentale panden is er volop de gelegenheid om foto's te maken voor Wiki Loves Monuments, de fotowedstrijd die nog tot en met eind september loopt.

De stadswandeling vertrekt bij het Station Hoorn waar de groep om 13:00 stipt vertrekt vanaf de centrale ingang van het station. Rond 16:00 zal de wandeling hier ook eindigen.

Inschrijven
Deelname aan de wandeling inclusief toegang tot een aantal monumenten is gratis, maar inschrijving is wel verplicht in verband met een beperkt aantal plaatsen in deze rondleiding.Wil je deelnemen aan Wiki Takes Hoorn? Schrijf je dan in via dit inschrijfformulier.

Wiki Takes Dudok Hilversum, BrigitteVDP, CC-BY-SA 4.0

Deelnemes van Wiki Takes Dudok Hilversum in 2015.

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt