17 september 2017 | Leiden

Wiki Loves Monuments

Wiki Takes Leiden

Leiden is een prachtige stad en kent veel monumentale gebouwen. Voor veel monumenten in Leiden is nog vraag naar betere afbeeldingen. Dus is er actie nodig. Maak je graag foto's van monumenten, om ze soms te delen op Wikipedia, en wil je een aantal monumenten nou eigenlijk wel eens van binnen zien? Je kan op 17 september deze twee dingen combineren: de werkgroep van Wiki Loves Monuments organiseert op 17 september Wiki Takes Leiden.

Wat gaan de doen? Op zondag 17 september maken we onder leiding van een ervaren stadsgids een wandeling door de prachtige stad Hoorn, van 13:45-16:45 uur. Tijdens de wandeling langs monumentale panden is er volop de gelegenheid om foto's te maken voor Wiki Loves Monuments, de fotowedstrijd die nog tot en met eind september loopt.

Op zondag 17 september wordt Wiki Takes Leiden georganiseerd om deze monumenten in een bijzonder daglicht te zetten.
Ervaren stadsgidsen laten de bijzondere monumenten zien in een stadswandeling. Deze stadswandeling loopt langs een allerhande monumenten met mooie foto-momenten.

Deze stadswandeling vertrekt bij de Burcht waar de groep om 13:45 stipt vertrekt vanaf het Burchthek.
Rond 16:45 zal de wandeling hier ook eindigen.

Inschrijven
Deelname aan de wandeling is gratis, maar inschrijving is wel verplicht in verband met een beperkt aantal plaatsen in deze rondleiding.Wil je deelnemen aan Wiki Takes Leiden? Schrijf je dan in via dit inschrijfformulier.

Wiki Takes Dudok Hilversum, BrigitteVDP, CC-BY-SA 4.0

Deelnemes van Wiki Takes Dudok Hilversum in 2015.

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt