20 augustus 2020 | virtueel kantoor Wikimedia Nederland

Wiki-uurtje

Wil je nog even overleggen over Wiki-zaken zo net voor het weekend? Heb je een vraag, een interessant plan en wil je graag even iemand 'live' spreken? Of vind je het gewoon leuk om in het 'virtueel kantoor' van Wikimedia Nederland te werken aan een Wikimedia-project, samen met andere Wikimedianen? Sluit je dan aan bij het online Wiki-uurtje iedere derde donderdag van de maand.

Je hoeft tijdens het online Wiki-uurtje niet per se te overleggen, gewoon werken met je videokanaal aan, zodat je iemand ziet is ook prima. Heb je echter vragen voor mede Wikimedianen, dan is dit de plek om ze te stellen. Eventueel openen we een aparte online overlegruimte waar je samen kunt overleggen.

Welk videokanaal gebruiken we?

We hebben ervoor gekozen om te werken met Zoom. Je hoeft hiervoor geen account te hebben. Wanneer je je wilt inschrijven voor het Wiki-uurtje (zie onder), sturen we je een dag voor aanvang via mail een link toe waarmee je kunt aansluiten bij de online bijeenkomst.

Wil je wel even kletsen met andere Wikimedianen, maar niet in een video omgeving? Praat mee in een IRC kanaal en/of houd je camera uit tijdens het Wiki-uurtje.

Inschrijven

Wij kijken uit naar jouw deelname op donderdag 20 augustus van 16.00 tot 17.00 uur. Schrijf je nu in via dit formulier zodat we je tijdig de link naar de video-omgeving kunnen toesturen.

By VideoPlasty / CC BY-SA

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt