6 april 2019 | Mariaplaats 3, Utrecht

WikiZaterdag: lezing Linda Duits

Zin om samen te werken aan Wikipedia, andere Wikipedia-bewerkers te leren kennen? Of heb je gewoon een vraag die je wilt stellen?

Dat kan tijdens WikiZaterdag!

WikiZaterdag vindt iedere 2e zaterdag van de maand plaats. Dan is het kantoor van Wikimedia Nederland in Utrecht open voor vrijwilligers van 12:30 uur tot 17:30 uur.

De WikiZaterdag van 6 april staat in het teken van 'Factchecking' en dan zal Linda Duits een lezing verzorgen. Linda Duits is schrijver, publicist en onderzoeker gespecialiseerd in gender- en mediastudies. Zij geeft les aan de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit Utrecht en is bekend van de boeken Dolle mythes en Seks op z'n Duits. Daarnaast is zij vaste columnist bij Folia. Speciaal voor haar lezing bij Wikimedia Nederland schreef zij een blog. Geïnteresseerd in haar lezing? Je bent van harte uitgenodigd om de lezing kosteloos bij te wonen (je hoeft ook geen lid te zijn van Wikimedia Nederland). Wel vragen we je om je vooraf in te schrijven via de verenigingswiki of via een mailtje aan infoAt sign.svgwikimedia.nl.

Paul Ruisch [CC0]

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt