7 maart 2020 | Kantoor Wikimedia Nederland, Mariaplaats 3, Utrecht

Gendergap

WikiZaterdag: Internationale Vrouwendag

Op 7 maart, de dag vóór Internationale Vrouwendag, organiseert Wikimedia Nederland in samenwerking met de Gendergap werkgroep een bijzondere WikiZaterdag in Utrecht. We werken die dag samen aan meer kennis over vrouwen en vrouw gerelateerde onderwerpen op Wikimedia projecten zoals Wikipedia, Wikimedia Commons en Wikidata.

Het belooft een interactieve dag te worden boordevol introductieworkshops en inspiratiesessies. Ga je liever zelf aan de slag, is dat ook geen probleem. Gedurende de hele dag is hier werkruimte voor beschikbaar.

Programma
Het volledige programma staat op de speciale projectpagina op Wikipedia. Je vindt daar verschillende suggesties om jouw steentje bij te dragen aan het verkleinen van de gendergap én je kunt aangeven of jij misschien iets wilt vertellen tijdens een inspiratiesessie.

Inschrijven
Schrijf je vóór 29 februari in via onderstaande inschrijfknop zodat we je op de hoogte kunnen houden van het programma en de workshops optimaal kunnen inrichten. Na je aanmelding ontvang je nog maximaal 4 keer een bericht over het evenement. Deelname is kostenloos. En.. vergeet niet je laptop mee te nemen!

WikiconNL2019-KJB 7744, Kees-Jan Bakker, CC-BY-SA 4.0

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt