Skip to main content

WikiVrijdag

Geplaatst op 15 augustus 2022

Samen met Atria en IHLIA organiseren we regelmatig WikiVrijdagen. Ons doel: deelnemers in staat stellen om zelf meer vrouw gerelateerde en/of lhbti-onderwerpen te beschrijven op Wikipedia. Tijdens deze WikiVrijdagen leer je Wikipedia editen en aanvullen en foto’s uploaden op Wikimedia Commons.

Op de WikiVrijdag van 21 oktober staat de WikiVrijdag in het teken van Hekserij. Deze activiteit sluit aan bij de Maand van de Geschiedenis.

De WikiVrijdag wordt zowel on- als offline aangeboden. Wil je graag fysiek aanwezig zijn, dan word je op vrijdag 21 oktober om 13:00 uur verwacht bij Atria, Vijzelstraat 20 in Amsterdam. Je kunt er tot 16:00 uur vrij werken aan artikelen op Wikipedia. Je kunt er ook voor kiezen om online deel te nemen van 14:00 tot 16:00 uur.

Wat je ook besluit, de WikiVrijdag is vrij toegankelijk voor zowel startende als ervaren Wikipedia bewerkers. Ervaren Wikipedianen begeleiden je bij je eerste of vervolgstappen op Wikipedia en/of Wikimedia Commons. Om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, vragen we je om in te schrijven via dit inschrijfformulier.

Op de projectpagina op Wikipedia vind je meer informatie over de WikiVrijdag.

Deel dit artikel op:
21
21 oktober 2022 vrijdag, 13:00 uur tot 16:00 uur
Schrijf je in voor dit event