Skip to main content

WikiZaterdag 9 maart: Internationale Vrouwendag

Geplaatst op 29 januari 2024

In het kader van Internationale Vrouwendag organiseren we op zaterdag 9 maart op ons kantoor aan Mariaplaats 3 in Utrecht van 13:30 uur tot 17:30 uur een WikiZaterdag! 

Karl Maria Stadler (1888 – nach 1943), Public domain
Karl Maria Stadler (1888 – nach 1943), Public domain

Wil jij samen met andere Wikipedianen aan de slag? Of ben je nieuw en wil je leren hoe het werkt? Kom gerust langs en stel jouw vragen aan ervaren Wikipedianen.

Misschien heb je zin om een flitspresentatie te geven, een project te delen of...iets anders? Laat ons weten wat je in gedachten hebt door een mailtje te sturen naar info@wikimedia.nl.

Inschrijven
Hoewel inschrijven niet verplicht is, is het prettig als je je vóór donderdag 7 maart a.s. registreert via het inschrijfformulier. Dit helpt ons om een inschatting te maken van het aantal aanwezigen voor de hapjes en drankjes. Als je een introducé meeneemt, verzoeken we je vriendelijk ook voor deze persoon het inschrijfformulier in te vullen.

Heb je al een Wikipedia gebruikersnaam en wil je andere Wikipedianen alvast laten weten dat je komt, laat dan je naam achter op de Wikimedia Nederland verenigingspagina.

Op deze bijeenkomst is ons Beleid Vriendelijke Ruimtes van kracht.

Deel dit artikel op:
09
09 maart 2024 zaterdag, 13:30 uur tot 17:30 uur
Schrijf je in voor dit event