Met het 'Wiki goes Caribbean' project wordt getracht de informatie over Suriname en het Caribisch gebied op Wikipedia en Wikimedia Commons (de beeldbank van Wikipedia) uit te breiden, te vergroten, te verbeteren en te actualiseren.

Samen met het Nationaal Archief organiseert Wikimedia Nederland op zaterdag 23 maart van 13.00 tot 17.00 uur in het Nationaal Archief te Den Haag een schrijfmiddag om samen met andere geïnteresseerden, wikipedianen en professionals meer artikelen op de Nederlandse wikipedia te schrijven en om foto's van het Nationaal archief bij artikelen te plaatsen. Het thema van deze schrijfmiddag is: Vrouwenkiesrecht, eerste feministische golf.

Alle deelnemers aan de 'Wiki goes Caribbean'-schrijfmiddag hebben ook gratis toegang tot de lopende tentoonstelling in het Nationaal Archief.

Contactgegevens algemeen
Beleid Vriendelijke Ruimtes WMNL-1 / Friendly Space Policy WMNL-
Deelnemers van evenementen van Wikimedia Nederland worden geacht het beleid Vriendelijke Ruimtes te respecteren. Het beleid is na te lezen op: klik hier. Participants of events of Wikimedia Nederland are expected to respect the Friendly Space Policy. The policy can be read at: klik hier.

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt