Met het Wiki goes Caribbean (WGC)-project proberen we de informatie over Suriname en het Caribisch gebied op Wikipedia, op Wikidata en Wikimedia Commons uit te breiden, te vergroten, te verbeteren en te actualiseren.

Samen met het Nationaal Archief (Den Haag) organiseren we op zaterdag 22 februari van 12.30 - 16.30 weer de tweemaandelijkse WGC-schrijfmiddag. Het thema deze zaterdag is: Tweede Wereldoorlog.

Je kunt samen met andere geïnteresseerden, Wikipedianen en professionals artikelen op de Nederlandse wikipedia schrijven en foto's en video's van Wikimedia Commons bij verschillende wikipedia-artikelen plaatsen. Naast het schrijven van nieuwe artikelen helpen de aanwezige (mentor)Wikipedianen ook met het uitbreiden, actualiseren en verbeteren van beginnetjes en al bestaande artikelen.

Er is ook de mogelijkheid een rondleiding te volgen door de nieuwe tentoonstelling 'De oorlog die bleef'.

Contactgegevens algemeen
WGC materiaal NA
 
Beleid Vriendelijke Ruimtes WMNL-1 / Friendly Space Policy WMNL-
Deelnemers van evenementen van Wikimedia Nederland worden geacht het beleid Vriendelijke Ruimtes te respecteren. Het beleid is na te lezen op: klik hier. Participants of events of Wikimedia Nederland are expected to respect the Friendly Space Policy. The policy can be read at: klik hier.

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt