22 april 2014

Een wedstrijd is geen wedstrijd zonder prachtige prijzen!

De hoofdprijs van de wedstrijd voor zowel de beste foto als het beste geluid is een arrangement voor twee personen in een hotel naar keuze gelegen bij een Nationaal Park ter waarde van 300 euro. 

Voor de sectie foto’s kunt u als tweede prijs een mooie tuin observatie-camera winnen, waarmee u precies kunt zien welke dieren ‘s nachts uw tuin bezoeken! Altijd al willen weten welke dieren er in uw tuin actief zijn? Doe dan mee aan Wiki Loves Earth fotowedstrijd en maak kans op deze camera! De eerste en tweede prijs worden gekozen uit alle categorieën.

Daarnaast worden in elke foto categorie: fauna, flora, landschappen, panoramafoto’s en mens in de natuur een derde prijs uitgereikt. Zo maakt u met deelname onder andere kans op een verrekijker, wandelgids van de nationale parken en rugzak, een boek over natuurfotografie of natuur in Nederland en een kunstwerk van uw eigen foto voor aan de muur. Al met al een uitgebalanceerd prijzenpakket met veel aantrekkelijke prijzen waar alle deelnemers kans op maken. We hopen dat dit net zoveel enthousiasme teweeg brengt bij de deelnemers als bij de organisatie en wensen iedereen dan ook veel succes en plezier met de wedstrijd!

Nationaal Park Zuid-Kennemerland, joost j. bakker, CC-BY-SA 2.0

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt