18 januari 2016

Gendergap project in 2016

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Wikimedia Nederland ontving de gendergap werkgroep een ‘Projectuil’. Een hele eer en tegelijkertijd een aanmoediging voor de werkgroep. Wij gaan uiteraard in 2016 door met onze missie; meer vrouwelijke bewerkers en meer artikelen over vrouwen en vrouwelijke onderwerpen op Wikipedia.

Er is een lange lijst met gewenste artikelen beschikbaar. Help je mee? Je kunt direct starten met schrijven een artikel. Koudwatervrees? Kom dan langs bij de Gendergap WikiZaterdag op 6 februari in Utrecht, dan helpen we je op weg.

In 2016 worden er naast de Gendergap WikiZaterdagen ook andere activiteiten georganiseerd. De eerste is in het weekend van 5 maart, voorafgaand aan de Internationale dag van de Vrouw. Wij organiseren dan een extra (schrijf)bijeenkomst, met de exacte invulling van het programma zijn we bezig. Hou de agenda in de gaten en/of laat ons weten dat je geïnteresseerd bent (via mail aan Denise Jansen: jansen <at>wikimedia.nl), dan ontvang je een uitnodiging.

Gendergap gelukskoekjes_de boodschappen, Sandra Fauconnier, CC-BY-SA 4.0

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt