4 september 2014

Prijsuitreiking Wiki Loves Earth

Zondag 5 oktober in Naturalis

De prijsuitreiking van de foto- en geluidwedstrijd Wiki Loves Earth zal plaatsvinden op zondag 5 oktober in Naturalis te Leiden.

Naast de prijsuitreiking zal Wikimedia Nederland tijdens deze dag de doorstart maken met het ‘Project Natuur’ waar Wiki Loves Earth onderdeel van is. In het kader van Project Natuur organiseert Wikimedia Nederland voorafgaand aan de prijsuitreiking, in samenwerking met Naturalis, een schrijfworkshop om mensen te leren hoe ze artikelen kunnen schrijven en bewerken op Wikipedia. Deze artikelen zullen gefocust zijn op de Nederlandse natuur.

Tijdens de schrijfworkshop zal er toegang zijn tot de bibliotheek van Naturalis, waar alle benodigde bronnen voor de Wikipedia artikelen beschikbaar zullen zijn. Daarnaast zal er ook een bezoek aan het museum gebracht worden gedurende deze schrijfworkshop. Informatie over het programma van deze dag is hier te vinden.

Meedoen met de schrijfworkshop op zondag 5 oktober in Naturalis? Geef u dan snel op via het inschrijfformulier. Deelname is gratis, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, u kunt zich inschrijven t/m zaterdag 4 oktober.

Neushoorn Naturalis, Rolf van der Tang, CC-BY-SA 2.0

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt