22 oktober 2015

Prijsuitreiking Wiki Loves Monuments 2015

Deze week is de jury van Wiki Loves Monuments bij elkaar gekomen om de prijswinnaars van de vijfde editie van WLM te bepalen. Ruim vier uur werd er gediscussieerd en gepleit voordat het uiteindelijke klassement tot stand kwam. Wie dit jaar de winnende foto ingestuurd heeft blijft nog even geheim.

De winnende foto’s worden bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse Wikimedia Conferentie Nederland, die dit jaar op 28 november zal plaatsvinden in Utrecht. De prijzen worden uitgereikt door juryvoorzitter Arjan den Boer aan het einde van de conferentie.

De Wikimedia Conferentie Nederland is een jaarlijks terugkerende conferentie, voor en door mensen die geïnteresseerd zijn in Wikipedia en andere projecten van de Wikimedia Foundation. De editie van 2015 wordt geopend door Europarlementariër Marietje Schaake met een overzicht van auteursrechtelijke perikelen in de Europese politiek. Daarna wordt er gestart met vier verschillende tracks: samenwerkingen, Wikimedia-wereld, Wikipedia en vrienden en De Wiki-helpdesk.

Meer informatie over de Wikimedia Conferentie Nederland is te vinden op de website van de WCN. Toegangskaarten voor de conferentie zijn ook via deze link te bestellen.

Gedicht in staal en glas, Davidh820, CC-BY-SA 4.0

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt