8 september 2014

Schrijfworkshop Project Natuur

Prijsuitreiking van foto/geluid wedstrijd Wiki Loves Earth

Op zondag 5 oktober organiseert Wikimedia Nederland in samenwerking met Naturalis een schrijfworkshop. Tijdens deze schrijfworkshop wordt uitleg gegeven over het schrijven (of verbeteren) van artikelen op Wikipedia rondom het thema de Nederlandse natuur. Daarna kunt u direct zelf aan de slag - onder begeleiding van ervaren Wikipedia bewerkers. De workshop wordt gehouden in de bibliotheek van Naturalis te Leiden. 

Het evenement gaat van start om 12:30 en duurt tot 17:30. Inschrijven is verplicht vanwege beperkte plaatsen. Voor meer informatie en om u aan te melden voor dit gratis evenement kijk op: http://wikimedia.nl/activiteit/project-natuur-schrijfworkshop

Tevens vindt de prijsuitreiking van de wedstrijd Wiki Loves Earth plaats, die als onderdeel van het Project Natuur werd georganiseerd. Deze wedstrijd leverde maar liefst 1.395 foto’s en geluidfragmenten op, allemaal gemaakt in de Nederlandse Nationale Parken. Verder zal Wikimedia Nederland informatie geven over het ‘Project Natuur’: onder dit project zal de informatie over de Nederlandse natuur op Wikipedia worden uitgebreid en verbeterd. Na afloop is er een afsluitende receptie om de dag feestelijk af te sluiten. 

Naturalis, Vysotsky, CC-BY-SA 3.0

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt