3 juli 2017

Themaweken Natuur: Help mee en zet natuur op de Wikipedia-kaart!

14 - 27 augustus 2017

In de laatste twee weken van augustus kunnen natuurliefhebbers en geïnteresseerden Wikipedia weer verrijken met artikelen over natuur. Dan organiseert de werkgroep van Project Natuur een themaweek met als onderwerp Natuurgebieden en Bioreservaten.

Niet alleen kunnen de natuurgebieden beschreven worden (incl Natura 2000 gebieden), maar ook informatie over de planten en dieren die deze gebieden bevolken doet mee. Je kunt meedoen met het schrijven van nieuwe artikelen en/of het aanpassen en uitbreiden van bestaande artikelen.

Ben je geen schrijver? Lever dan je bijdrage door foto’s, filmpjes of geluidsfragmenten toe te voegen aan Wikimedia Commons en voeg deze toe aan een Wikipedia-artikel waar deze nog ontbreken. Je maakt met je deelname kans op een leuke prijs. Dus zet het vast in je agenda!

Ga voor meer informatie en deelname naar de projectpagina van deze themaweken. Wil je meer informatie over en oefening in het schrijven over natuuronderwerpen op Wikipedia? Volg dan de online snelcursus.

Nationaal Park Veluwezoom bij de Posbank, MartinD, CC-BY-SA 3.0

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt