31 juli 2018

Voorinschrijving 2e Tech Storm geopend!

Op 26 en 27 oktober 2018 bieden we jou de kans om meer te leren over de softwaretechnologie achter Wikipedia en de andere Wikimedia-projecten. We zijn hiervoor twee dagen te gast bij de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag.

Wat kun je verwachten van deze Tech Storm?
Denk aan het maken van handige spreadsheets, het in bulk uploaden van gegevens, het maken van Sparql-query's of leuke Python-opdrachten, het bouwen van bots en andere hulpmiddelen om het Wiki-leven gemakkelijker te maken. Wat meer voorbeelden lees in onze eerdere communicatie rondom de Women Tech Storm in mei dit jaar.

Voor wie?
Of je nu ervaring hebt op andere ICT-gebieden en nog niet binnen Wikimedia-projecten, of juist wel in Wikimedia-projecten en je wilt meer weten over de software kant, je bent van harte welkom op onze Tech Storm. De Tech Storm is toegankelijk voor nieuwkomers en ervaren deelnemers. Gezien ons streven om meer vrouwen en non binaire mensen te verwelkomen in de Wikimedia community, heeft deze groep een pré bij de toelating van deelnemers.

Inschrijven
Wil jij in oktober deelnemen aan onze Tech Storm? Lees meer op de pagina op mediawiki.org, schrijf je in via dit formulier, en wellicht zien wij jou in oktober! Let wel: het indienen van dit formulier garandeert geen deelname. Er wordt een selectie gemaakt uit de inzendingen.

Door onze ervaring met de Women Tech Storm in mei, verwachten we een internationaal gezelschap. Het inschrijfformulier en de voertaal van de Tech Storm zijn daarom in het Engels.

Vragen? Stuur dan een e-mail naar hackathon@wikimedia.nl.

Bekijk de Tech Storm projectpagina op mediawiki voor achtergrondinformatie.

Women Tech Storm 20180512 (10), SIryn, CC-BY-SA 4.0

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt