21 oktober 2013

Programma Wikimedia Nederland Conferentie bekend

Het voorlopig programma voor de conferentie op zaterdag 2 november 2013 is bekend. Het is een gevarieerd en interessant programma:

  • Voor onze GLAM partners, en met name bij archieven, bibliotheken en musea gelet op de komst van Wikipedians in Residence en de GLAM toolset die de partners gaan helpen.
  • Voor Wikipedianen en degenen die bijdragen aan zusterprojecten, omdat de conferentie voor een deel ook gaat over de inhoud op Wikipedia, en de sfeer tussen bewerkers.
  • Voor medewerkers van universiteiten en andere professionals om verhalen te horen hoe collega’s Wikipedia gebruiken in hun vakgebied.
  • Voor nieuwe- en gevorderde bewerkers, die meer willen weten over de vele technische ontwikkelingen in de ondersteunende software, niet in de laatste plaats de Visual Editor.

De WCN is geen WCN als zonder voordrachten en discussies over auteursrecht, internetrecht, en een verhaal van onze man in Brussel. De dag wordt geopend door de president van de Wikimedia Foundation en sluit met de prijsuitreiking van Wiki Loves Monuments.

Kijk gauw op het voorlopige programma en schrijf je in!

Wikimedia Nederland Conferentie 2015, Margreet van Dijk, CC BY-SA 4.0

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt