12 januari 2017

Wiki Loves Monuments 2017 in Nederland

een tipje van de sluier

Inmiddels is de projectgroep druk met de voorbereidingen voor Wiki Loves Monuments 2017. Dit jaar organiseren we weer een wedstrijd in Nederland en we zijn druk op zoek naar partners en sponsors voor leuke samenwerkingen en natuurlijk voor prijzen voor de meest prachtige foto’s.

Dankzij de creatieve input van een paar nieuwe projectgroepleden zit er veel leuks in de koker, waar nog niet veel over gezegd kan worden, maar enthousiast worden we er wel van. We zullen hier meer over vertellen als de plannen definitievere vormen krijgen.

Wat we al wel kunnen vertellen is dat we bezig zijn met samenwerking met het Nederlands Overzees gebied: ook zij behoren tot Nederland èn hebben officieel geregistreerde monumenten, dus kunnen ze meedoen aan onze fotowedstrijd. We hebben het dan over Suriname, Sint-Maarten, Curaçao, Bonaire, Aruba, Sint-Eustatius en Saba. Dus ga je nog op vakantie vergeet dan je fototoestel niet!

Natuurlijk is er in september in Nederland ook weer genoeg te fotograferen: onze gemeentelijke monumentlijsten zijn bijna compleet en we zijn in overleg met het RCE voor een update van onze lijsten voor Rijksmonumenten, want er is de afgelopen jaren het een en ander bijgekomen. Daarnaast zijn we nog bezig met de speciale categorie voor dit jaar.

Genoeg inspiratie voor mooie foto’s en een geweldige wedstrijd dus.
Doe jij ook weer mee?

Entreehal van de arrondissementsrechtbank van Berlijn, Ansgar Koreng, CC BY-SA 3.0

Wiki Loves Monuments 2017 in Nederland, fotowedstrijd monumenten in Nederland en het Nederlands Overzees gebied. Stuur je foto's in in de maand september.

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt