7 december 2018

WikiconNL: 2-daagse conferentie 'Wikipedia is meer!'

WikiconNL, de voortzetting van de Wikimedia Conferentie Nederland (WCN), vindt plaats op 8 en 9 maart 2019. Inmiddels is ook de locatie van deze 2-daagse conferentie bekend, namelijk de Social Impact Factory in Utrecht.

WikiconNL gaat over Wikipedia, Wikimedia en onderwerpen als auteursrecht, facts matter en (linked) open data. Anders dan in voorgaande jaren is het in 2019 een tweedaags event: vrijdag én zaterdag. Door op een vrijdag een programma te bieden hopen we deelname aan de conferentie aantrekkelijker te maken voor medewerkers van onze samenwerkingspartners. Ook nieuw is dat er de tweede dag onder andere een ‘open podium voor open kennis’ is. Wikimedianen, samenwerkingspartners of instellingen werkzaam op het gebied van open kennis kunnen dan workshops, schrijfbijeenkomsten, mini-hackathons of trainingen aanbieden. Het programma van WikiconNL is volop in ontwikkeling.

Call for papers

Heb jij misschien ideeën voor presentaties, workshops, paneldiscussies of sessies? Neem dan eens een kijkje op de webpagina 'Call for papers' en dien een voorstel in.

Voorinschrijving geopend

Schrijf je nu alvast in voor WikiconNL zodat je straks als eerste een uitnodiging voor definitieve deelname ontvangt en houd ook de pagina over WikiconNL op de website van Wikimedia Nederland in de gaten voor de laatste informatie.

Helpen bij de organisatie

Wil je graag helpen bij de organisatie van WikiconNL, als gastheer/gastvrouw, sessiebegeleider, vliegende keep, vrijwilliger technische ondersteuning of vrijwilliger organisatie/communicatieWikimedia? Stuur dan een mailtje naar info@wikimedia.nl

Arjandb, CC BY-SA 3.0

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt