22 juli 2015

Wikipedia schrijfcursus: Schrijf mee over natuur op de Utrechtse Heuvelrug

Weet u veel over de natuur in het algemeen en het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in het bijzonder? En wilt u uw kennis graag delen met andere geïnteresseerden? Schrijf dan mee met de Wikipedia-schrijfcursus van Wikimedia Nederland. Wikimedia Nederland zet zich via het Project Natuur in om de online informatie over de Nederlandse natuur kwantitatief aan te vullen en kwalitatief te verbeteren.

In de maanden augustus en september organiseert Wikimedia Nederland samen met het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (NPUH) een Wikipedia schrijfcursus. De cursus wordt gratis aangeboden en beslaat in totaal 3 dagdelen. Tijdens deze middagen schenken wij aandacht aan artikelen over de natuur op Wikipedia en wij introduceren u in het schrijven en bewerken van artikelen op Wikipedia. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met behulp van ervaren vrijwilligers. Wilt u ook meehelpen om de Nederlandse natuur op Wikipedia te beschrijven?

De cursus zal worden gegeven op 3 zaterdagen (22 augustus, 5 september en 19 september 2015), van 10:00 - 14:00 uur op het kantoor van Wikimedia Nederland, Mariaplaats 3 te Utrecht. Het is mogelijk om alleen de eerste middag aanwezig te zijn of de eerste twee middagen. Om de cursus te kunnen volgen is een laptop nodig. Wilt u ook meehelpen om de Nederlandse natuur op Wikipedia te beschrijven? Meld u dan nu aan voor de Wikipedia schrijfcursus. Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met Wikimedia Nederland.

Bankje met uitzicht, Jonathation, CC BY-SA 3.0 NL

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt