24 september 2015

Wikipedia schrijfweek over Amersfoort

Van 5 t/m 11 oktober 2015 organiseert Wikipedia een schrijfweek over Amersfoort. Tijdens deze week wordt op vrijdag 9 oktober van 10:00 tot 13:00 een bijeenkomst gehouden in de Amersfoortse bibliotheek, Het Eemhuis. Iedereen is van harte welkom om mee te schrijven of langs te komen.

Wikipedia organiseert enkele malen per jaar een schrijfweek. Vrijwilligers uit Nederland en Vlaanderen schrijven dan een week lang over een bepaald onderwerp. Er is ditmaal voor Amersfoort gekozen omdat enkele vrijwilligers van Wikipedia maandelijks bij elkaar komen in de Amersfoortse bibliotheek. Amersfoort is hiermee, naast Utrecht waar het Wikimedia Nederland kantoor staat, de enige gemeente met een permanente lokale Wikipedia gemeenschap. De bijeenkomsten zijn gestart in 2013 en zijn een samenwerking tussen de Bibliotheek Eemland, Wikimedia Nederland en Archief Eemland.

Meer informatie over de schrijfweek kunt u vinden op Wikipedia op de pagina over de Schrijfweek Amersfoort. Voor informatie over de bijeenkomst kunt u terecht op de projectpagina van het bibliothekenproject Eemland.

20150613 Wiki Loves Eemland 03, WeeJeeVee, CC BY-SA 4.0

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt