Nationaal Park De Alde Feanen, Dominicus Johannes Bergsma, CC BY-SA 3.0

Project Natuur

De natuur in woord, beeld én geluid op Wikipedia


14 augustus 2017

Start themaweken Natuurgebieden op Wikipedia

Vandaag starten de themaweken rondom Natuurgebieden op Wikipedia. Twee weken lang schenken deelnemers van de themaweken extra aandacht aan natuur op Wikipedia door de encyclopedie te verrijken met artikelen, foto’s, filmpjes of geluidsfragmenten over of uit Natuurgebieden en bioreservaten. Wie dat tijdens de themaweken het beste en het meeste doet maakt kans op een leuke natuurprijs. Deelname is open voor iedereen.

Lees meer

6 mei 2017

WikiZaterdag project natuur

27 mei: Schrijfmiddag over natuur op Wikipedia - voor beginners en gevorderden. Wil je meeschrijven aan Wikipedia-artikelen over natuur? Op zaterdag 27 mei is er een Wikipedia-natuurmiddag in Utrecht. Speciaal voor deze middag hebben wij een lijst gemaakt met een aantal ontbrekende natuur artikelen rondom het Ijsselmeergebied, maar je kunt natuurlijk ook aan de slag met een eigen onderwerp

Lees meer

30 maart 2017

Afbeeldingssprint op Wikipedia afgelopen

Wikimedia Nederland organiseerde in samenwerking met de Bijzondere Collecties een wedstrijd waarbij mensen werden opgeroepen om afbeeldingen toe te voegen aan relevante artikelen op Wikipedia. Dat kan de Nederlandstalige Wikipedia zijn, maar ook een van de talrijke andere taalversies.

Lees meer

Over Project Natuur

Project Natuur zet zich in om de informatie over natuur op Wikipedia en Wikimedia Commons aan te vullen en te verbeteren.

Activiteiten

Volg dit project

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt