Kasteel Waardenburg, Neerijnen, Johan Bakker, CC-BY-SA 4.0

Wiki Loves Monuments

Wiki Loves Monuments de grootste fotowedstrijd ter wereld.


15 augustus 2015

Even voorstellen: Jury Wiki Loves Monuments 2015

De 2015 editie van de fotowedstrijd Wiki Loves Monuments, kan natuurlijk niet zonder een vakkundige en enthousiaste jury. We hebben een zestal mensen bereid gevonden in de jury zitting te nemen. Vanuit hun verschillende achtergronden, zullen zij het brede scala aan monumentenfoto’s, dat wij in september hopen te ontvangen, beoordelen. De beste momenten fotografen worden beloond met mooie prijzen.

Lees meer

4 augustus 2015

Wikipedia fotowedstrijd Wiki Loves Monuments 2015 van start

Utrecht, augustus 2015 – De grootste fotowedstrijd ter wereld, Wiki Loves Monuments, gaat binnenkort weer van start. Duizenden deelnemers zullen in de maand september foto’s van monumenten en historische plaatsen uploaden naar Wikimedia Commons, Wikipedia’s database voor foto’s. Daarmee zijn deze foto’s vrij beschikbaar voor iedereen.

Lees meer

13 juli 2015

Speciale categorieën Wiki Loves Monuments 2015 bekend!

Net als bij de vorige editie kunt u ook dit jaar weer prijzen winnen voor de beste foto’s in twee speciale categorieën. Dit jaar is er gekozen voor ‘ornamenten’ en Dudok. Met de categorie ‘ornamenten’ of gedetailleerde versieringen aan monumenten sluit Wiki Loves Monuments aan bij het thema ‘Kunst en Ambacht’ van Open Monumentendag.

Lees meer

6 juli 2015

De fotowedstrijd Wiki Loves Monuments.

Dit jaar organiseert de Wiki Loves Monuments werkgroep van Wikimedia Nederland voor de vijfde keer de monumentale fotowedstrijd Wiki Loves Monuments. Het doel van de wedstrijd is om kwalitatief hoogwaardige foto’s van Nederlandse monumenten onder een vrije licentie beschikbaar te krijgen. Door deel te nemen aan de wedstrijd draagt u niet alleen bij aan dit doel, maar maakt u ook nog eens kans op leuke en originele prijzen.

Lees meer

15 juni 2015

Wiki Loves Monuments 2015: doe jij dit jaar mee?

Wiki Loves Monuments is een wereldwijde fotowedstrijd waar je aan mee kunt doen vanuit je eigen stad of dorp. Help jij mee kwalitatief hoogwaardige foto’s van monumenten verzamelen, zodat iedereen die gebruik maakt van bijvoorbeeld Wikipedia een goed overzicht krijgt van het prachtige culturele erfgoed van Nederland?

Lees meer

Over Wiki Loves Monuments

Wikimedia Nederland wil met Wiki Loves Monuments zo veel mogelijk kwalitatief hoogwaardige foto’s van monumenten verzamelen, zodat iedereen die gebruik maakt van bijvoorbeeld Wikipedia een goed overzicht krijgt van het prachtige culturele erfgoed van Nederland.

De wedstrijd Wiki Loves Monuments wordt gehouden in de maand september. Foto's die in de maand september worden ingezonden (ge-upload), dingen mee naar mooie prijzen.

Vacatures voor dit project

Er zijn op dit moment geen vrijwilligersvacatures op dit project

Bekijk alle andere vrijwilligersvacatures

Activiteiten

Volg dit project

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt