Kasteel Waardenburg, Neerijnen, Johan Bakker, CC-BY-SA 4.0

Wiki Loves Monuments

Wiki Loves Monuments de grootste fotowedstrijd ter wereld.


13 juli 2015

Speciale categorieën Wiki Loves Monuments 2015 bekend!

Net als bij de vorige editie kunt u ook dit jaar weer prijzen winnen voor de beste foto’s in twee speciale categorieën. Dit jaar is er gekozen voor ‘ornamenten’ en Dudok. Met de categorie ‘ornamenten’ of gedetailleerde versieringen aan monumenten sluit Wiki Loves Monuments aan bij het thema ‘Kunst en Ambacht’ van Open Monumentendag.

Lees meer

6 juli 2015

De fotowedstrijd Wiki Loves Monuments.

Dit jaar organiseert de Wiki Loves Monuments werkgroep van Wikimedia Nederland voor de vijfde keer de monumentale fotowedstrijd Wiki Loves Monuments. Het doel van de wedstrijd is om kwalitatief hoogwaardige foto’s van Nederlandse monumenten onder een vrije licentie beschikbaar te krijgen. Door deel te nemen aan de wedstrijd draagt u niet alleen bij aan dit doel, maar maakt u ook nog eens kans op leuke en originele prijzen.

Lees meer

15 juni 2015

Wiki Loves Monuments 2015: doe jij dit jaar mee?

Wiki Loves Monuments is een wereldwijde fotowedstrijd waar je aan mee kunt doen vanuit je eigen stad of dorp. Help jij mee kwalitatief hoogwaardige foto’s van monumenten verzamelen, zodat iedereen die gebruik maakt van bijvoorbeeld Wikipedia een goed overzicht krijgt van het prachtige culturele erfgoed van Nederland?

Lees meer

7 juli 2014

Dit jaar geen Wiki Loves Monuments

Vorig jaar rond deze tijd waren we al volop bezig met de voorbereidingen voor Wiki Loves Monuments, het project dat u allen kent. Dat is dit jaar iets anders, Zoals u waarschijnlijk gezien heeft, hebben we dit jaar de succesformule van Wiki Loves Monuments toegepast op een ander onderwerp: de natuur in Nederland. 

Lees meer

Over Wiki Loves Monuments

Wikimedia Nederland wil met Wiki Loves Monuments zo veel mogelijk kwalitatief hoogwaardige foto’s van monumenten verzamelen, zodat iedereen die gebruik maakt van bijvoorbeeld Wikipedia een goed overzicht krijgt van het prachtige culturele erfgoed van Nederland.

De wedstrijd Wiki Loves Monuments wordt gehouden in de maand september. Foto's die in de maand september worden ingezonden (ge-upload), dingen mee naar mooie prijzen.

Vacatures voor dit project

Er zijn op dit moment geen vrijwilligersvacatures op dit project

Bekijk alle andere vrijwilligersvacatures

Activiteiten

Volg dit project

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt