Kasteel Waardenburg, Neerijnen, Johan Bakker, CC-BY-SA 4.0

Wiki Loves Monuments

Wiki Loves Monuments de grootste fotowedstrijd ter wereld.


19 december 2013

Prijsuitreiking Wiki Takes Den Haag

Zaterdag 18 januari is de prijsuitreiking van Wiki Takes Den Haag. Wikimedia Nederland besteedde in de maanden september en oktober tijdens Wiki Loves Monuments extra aandacht aan de stad Den Haag, dit met steun van  Fonds 1818

Lees meer

19 november 2013

Prijsuitreiking Wiki Takes Den Haag

Voor de wedstrijd Wiki Loves Monuments heeft Wikimedia Nederland dit jaar verschillende activiteiten gehad in Den Haag, met als afsluiting een prijsuitreiking voor de winnende Haagse foto en het beste Wikipedia artikel over een Haags monument.

Lees meer

5 november 2013

De winnaars zijn...

Afgelopen zaterdag tijdens de Wikimedia Conferentie Nederland 2013, was  het zover de prijsuitreiking van Wiki Loves Monuments. De prijzen werden uitgereikt door juryvoorzitter en vrijwilliger Arjan den Boer en Jan-Bart de Vreede, voorzitter Wikimedia Foundation. Kijk voor een overzicht van alle winnaars in het juryrapport. Foto's van de prijsuitreiking vindt u hier

Lees meer

Over Wiki Loves Monuments

Wikimedia Nederland wil met Wiki Loves Monuments zo veel mogelijk kwalitatief hoogwaardige foto’s van monumenten verzamelen, zodat iedereen die gebruik maakt van bijvoorbeeld Wikipedia een goed overzicht krijgt van het prachtige culturele erfgoed van Nederland.

De wedstrijd Wiki Loves Monuments wordt gehouden in de maand september. Foto's die in de maand september worden ingezonden (ge-upload), dingen mee naar mooie prijzen.

Vacatures voor dit project

Er zijn op dit moment geen vrijwilligersvacatures op dit project

Bekijk alle andere vrijwilligersvacatures

Activiteiten

Volg dit project

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt