Kasteel Waardenburg, Neerijnen, Johan Bakker, CC-BY-SA 4.0

Wiki Loves Monuments

Wiki Loves Monuments de grootste fotowedstrijd ter wereld.


19 november 2013

Prijsuitreiking Wiki Takes Den Haag

Voor de wedstrijd Wiki Loves Monuments heeft Wikimedia Nederland dit jaar verschillende activiteiten gehad in Den Haag, met als afsluiting een prijsuitreiking voor de winnende Haagse foto en het beste Wikipedia artikel over een Haags monument.

Lees meer

5 november 2013

De winnaars zijn...

Afgelopen zaterdag tijdens de Wikimedia Conferentie Nederland 2013, was  het zover de prijsuitreiking van Wiki Loves Monuments. De prijzen werden uitgereikt door juryvoorzitter en vrijwilliger Arjan den Boer en Jan-Bart de Vreede, voorzitter Wikimedia Foundation. Kijk voor een overzicht van alle winnaars in het juryrapport. Foto's van de prijsuitreiking vindt u hier

Lees meer

23 oktober 2013

Prijsuitreiking Wiki Loves Monuments

Zaterdag 2 november is het zover, de prijsuitreiking van Wiki Loves Monuments. Onze vakkundige jury is vorige week gestart met het beoordelen van de 7,103 ingezonden foto’s. 

Lees meer

Over Wiki Loves Monuments

Wikimedia Nederland wil met Wiki Loves Monuments zo veel mogelijk kwalitatief hoogwaardige foto’s van monumenten verzamelen, zodat iedereen die gebruik maakt van bijvoorbeeld Wikipedia een goed overzicht krijgt van het prachtige culturele erfgoed van Nederland.

De wedstrijd Wiki Loves Monuments wordt gehouden in de maand september. Foto's die in de maand september worden ingezonden (ge-upload), dingen mee naar mooie prijzen.

Vacatures voor dit project

Er zijn op dit moment geen vrijwilligersvacatures op dit project

Bekijk alle andere vrijwilligersvacatures

Activiteiten

Volg dit project

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt