Martin Falbisoner, CC BY-SA 4.0

WikiconNL


1 juni 2016

Oproep voor sprekers WCN 2016

De Wikimedia Conferentie Nederland op zaterdag 19 november is de jaarlijkse conferentie over Wikipedia, vrije kennis en verwante onderwerpen. We zijn gestart met de invulling van het programma. Wij nodigen iedereen met een voorstel voor een presentatie, workshop of discussie uit om een voorstel in te dienen.

Lees meer

19 mei 2016

Datum WCN 2016 bekend: zaterdag 19 november

Locatie: Meeting Plaza, Utrecht

De Wikimedia Conferentie Nederland 2016 is op zaterdag 19 november. Deze jaarlijkse conferentie is interessant voor mensen met interesse in (de wereld achter) Wikipedia, vrije kennis en verwante onderwerpen. Het is dé gelegenheid voor sprekers om het publiek met hun onderwerp of project kennis te laten maken.

Lees meer

7 december 2015

Wikimedia Conferentie Nederland 2015: eindelijk vrede?

Op zaterdag 28 november2015 sloot Wikimedia Nederland de Wikipedia week af met de Wikimedia Conferentie Nederland (WCN). Totaal 140 mensen kwamen naar de WCN. De conferentie is een platform om mensen bij elkaar te brengen die interesse hebben in Wikipedia en vrije kennis.

Lees meer

20 oktober 2015

Eerste sprekers Wikimedia Conferentie Nederland 2015 bekend

Utrecht (oktober 2015) - De Wikipediadag - de jaarlijkse Wikimedia Conferentie Nederland - besteedt op zaterdag 28 november in Utrecht ruim aandacht aan samenwerking tussen Wikipedia en de culturele sector en aan Wikidata, ‘the next big thing’ in de Wiki-wereld. De dag is bedoeld voor Wikipedia-bewerkers, samenwerkingspartners uit Nederland én buitenland, en iedereen met belangstelling voor Wikipedia en vrije kennis. Aan het eind van de dag worden de prijswinnaars van de fotowedstrijd Wiki Loves Monuments bekend gemaakt.

Lees meer

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt