Martin Falbisoner, CC BY-SA 4.0

WikiconNL


24 september 2015

Spreken op de conferentie?

De Wikimedia Conferentie Nederland op zaterdag 28 november is de jaarlijkse conferentie over Wikipedia, vrije kennis en verwante onderwerpen. Het is dé gelegenheid voor sprekers om het publiek met hun onderwerp of project kennis te laten maken. Wij nodigen iedereen met een voorstel voor een presentatie, workshop of discussie uit om een voorstel in te dienen.

Lees meer

14 juli 2015

Programma Wikimedia Conferentie Nederland in ontwikkeling

Het programma van de WCN 2015 begint vorm te krijgen. De voorlopige indeling van het programma bestaat uit vier sporen. Binnen deze sporen worden workshops, presentaties en discussies aangeboden binnen een hoofdthema. Bezoekers van de conferentie kunnen naar eigen interesse kiezen welke sessie(s) zij bij willen wonen.

Lees meer

19 juni 2015

Oproep voor sprekers

De Wikimedia Conferentie Nederland op zaterdag 28 november, is de jaarlijkse conferentie over Wikipedia, vrije kennis en verwante onderwerpen. Het is dé gelegenheid voor sprekers om het publiek met hun onderwerp of project kennis te laten maken. Wij nodigen iedereen met een voorstel voor een presentatie, workshop of discussie uit om een voorstel in te dienen.

Lees meer

1 juni 2015

Voorbereidingen Wikimedia Conferentie Nederland 2015 opgestart

De voorbereidingen voor de Wikimedia Conferentie Nederland (WCN) 2015 zijn opgestart. De WCN is een evenement voor en door mensen die zijn geïnteresseerd in de de technische, sociale en maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van wiki’s en de Wikimedia-projecten in het bijzonder, zoals de vrije encyclopedie Wikipedia.

Lees meer

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt