By Kees-Jan Bakker, CC BY-SA 4.0,

WikiconNL


14 juli 2015

Programma Wikimedia Conferentie Nederland in ontwikkeling

Het programma van de WCN 2015 begint vorm te krijgen. De voorlopige indeling van het programma bestaat uit vier sporen. Binnen deze sporen worden workshops, presentaties en discussies aangeboden binnen een hoofdthema. Bezoekers van de conferentie kunnen naar eigen interesse kiezen welke sessie(s) zij bij willen wonen.

Lees meer

19 juni 2015

Oproep voor sprekers

De Wikimedia Conferentie Nederland op zaterdag 28 november, is de jaarlijkse conferentie over Wikipedia, vrije kennis en verwante onderwerpen. Het is dé gelegenheid voor sprekers om het publiek met hun onderwerp of project kennis te laten maken. Wij nodigen iedereen met een voorstel voor een presentatie, workshop of discussie uit om een voorstel in te dienen.

Lees meer

1 juni 2015

Voorbereidingen Wikimedia Conferentie Nederland 2015 opgestart

De voorbereidingen voor de Wikimedia Conferentie Nederland (WCN) 2015 zijn opgestart. De WCN is een evenement voor en door mensen die zijn geïnteresseerd in de de technische, sociale en maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van wiki’s en de Wikimedia-projecten in het bijzonder, zoals de vrije encyclopedie Wikipedia.

Lees meer

28 oktober 2014

Wikimedia Conferentie Nederland 2014

De wereld achter Wikipedia

Aanstaande zaterdag, 1 november 2014, ontvangen wij u graag bij de Wikimedia Conferentie Nederland. De dag biedt bij uitstek gelegenheid om meer te weten te komen over de wereld achter Wikipedia en andere Wikimedia-projecten. 

Lees meer

29 september 2014

Wikimedia Conferentie Nederland 2014 Vinden & Verbinden

Dit jaar is er gekozen voor het thema Vinden & Verbinden. Vele puzzelstukjes bij elkaar maken onze Wikimedia-projecten één geheel. In het Wikipedia logo komt deze gedachte heel duidelijk naar voren. Wanneer er één stukje ontbreekt is het project niet compleet en moet er worden gezocht naar de missende link, dat kan individueel maar dat kan ook samen.

Lees meer

Over WikiconNL

WikiconNL 2020 vindt plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020. Deze 2-daagse conferentie biedt een open podium voor open kennis. Het doel? Een wereld waarin iedereen vrijelijk gebruik kan maken van het geheel van alle menselijke kennis.

Hoe doe ik mee?

Er zijn op dit moment geen vrijwilligersvacatures op dit project

Bekijk alle andere vrijwilligersvacatures

Activiteiten

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt