Wikimedia Conferentie Nederland 2014, Sebastiaan ter Burg, CC BY 2.0

Wikimedia Conferentie Nederland

De Wikimedia Conferentie Nederland wordt jaarlijks georganiseerd.


20 oktober 2015

Eerste sprekers Wikimedia Conferentie Nederland 2015 bekend

Utrecht (oktober 2015) - De Wikipediadag - de jaarlijkse Wikimedia Conferentie Nederland - besteedt op zaterdag 28 november in Utrecht ruim aandacht aan samenwerking tussen Wikipedia en de culturele sector en aan Wikidata, ‘the next big thing’ in de Wiki-wereld. De dag is bedoeld voor Wikipedia-bewerkers, samenwerkingspartners uit Nederland én buitenland, en iedereen met belangstelling voor Wikipedia en vrije kennis. Aan het eind van de dag worden de prijswinnaars van de fotowedstrijd Wiki Loves Monuments bekend gemaakt.

Lees meer

24 september 2015

Spreken op de conferentie?

De Wikimedia Conferentie Nederland op zaterdag 28 november is de jaarlijkse conferentie over Wikipedia, vrije kennis en verwante onderwerpen. Het is dé gelegenheid voor sprekers om het publiek met hun onderwerp of project kennis te laten maken. Wij nodigen iedereen met een voorstel voor een presentatie, workshop of discussie uit om een voorstel in te dienen.

Lees meer

14 juli 2015

Programma Wikimedia Conferentie Nederland in ontwikkeling

Het programma van de WCN 2015 begint vorm te krijgen. De voorlopige indeling van het programma bestaat uit vier sporen. Binnen deze sporen worden workshops, presentaties en discussies aangeboden binnen een hoofdthema. Bezoekers van de conferentie kunnen naar eigen interesse kiezen welke sessie(s) zij bij willen wonen.

Lees meer

19 juni 2015

Oproep voor sprekers

De Wikimedia Conferentie Nederland op zaterdag 28 november, is de jaarlijkse conferentie over Wikipedia, vrije kennis en verwante onderwerpen. Het is dé gelegenheid voor sprekers om het publiek met hun onderwerp of project kennis te laten maken. Wij nodigen iedereen met een voorstel voor een presentatie, workshop of discussie uit om een voorstel in te dienen.

Lees meer

Over Wikimedia Conferentie Nederland

De dag wordt georganiseerd door mensen die betrokken zijn bij Wikipedia en voor mensen die zijn geïnteresseerd in de vrije encyclopedie Wikipedia en andere projectwebsite van de Wikimedia Foundation.

De conferentie wordt in 2015 voor de achtste keer gehouden. De organisatie is in handen van Wikimedia Nederland, een landelijke vereniging erkend door de Wikimedia Foundation.

Datum: zaterdag 28 november 2015
Tijd: 9.30 uur - 17.00 uur
Locatie: Meeting Plaza, Godebaldkwartier 20, 3511 DX Utrecht (in Hoog Catharijne)
Route: Routebeschrijving per auto en openbaar vervoer

Hoe doe ik mee?

Er zijn op dit moment geen vrijwilligersvacatures op dit project

Bekijk alle andere vrijwilligersvacatures

Volg dit project

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt