Wikimedia Conferentie Nederland 2016, Kees-Jan Bakker, CC-BY-SA 4.0

Wikimedia Conferentie Nederland

De WCN wordt jaarlijks georganiseerd.


24 september 2015

Spreken op de conferentie?

De Wikimedia Conferentie Nederland op zaterdag 28 november is de jaarlijkse conferentie over Wikipedia, vrije kennis en verwante onderwerpen. Het is dé gelegenheid voor sprekers om het publiek met hun onderwerp of project kennis te laten maken. Wij nodigen iedereen met een voorstel voor een presentatie, workshop of discussie uit om een voorstel in te dienen.

Lees meer

14 juli 2015

Programma Wikimedia Conferentie Nederland in ontwikkeling

Het programma van de WCN 2015 begint vorm te krijgen. De voorlopige indeling van het programma bestaat uit vier sporen. Binnen deze sporen worden workshops, presentaties en discussies aangeboden binnen een hoofdthema. Bezoekers van de conferentie kunnen naar eigen interesse kiezen welke sessie(s) zij bij willen wonen.

Lees meer

19 juni 2015

Oproep voor sprekers

De Wikimedia Conferentie Nederland op zaterdag 28 november, is de jaarlijkse conferentie over Wikipedia, vrije kennis en verwante onderwerpen. Het is dé gelegenheid voor sprekers om het publiek met hun onderwerp of project kennis te laten maken. Wij nodigen iedereen met een voorstel voor een presentatie, workshop of discussie uit om een voorstel in te dienen.

Lees meer

1 juni 2015

Voorbereidingen Wikimedia Conferentie Nederland 2015 opgestart

De voorbereidingen voor de Wikimedia Conferentie Nederland (WCN) 2015 zijn opgestart. De WCN is een evenement voor en door mensen die zijn geïnteresseerd in de de technische, sociale en maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van wiki’s en de Wikimedia-projecten in het bijzonder, zoals de vrije encyclopedie Wikipedia.

Lees meer

Over Wikimedia Conferentie Nederland

De conferentie wordt georganiseerd door mensen die betrokken zijn bij Wikipedia en voor mensen die zijn geïnteresseerd in de vrije encyclopedie Wikipedia en andere projectwebsite van de Wikimedia Foundation.

The Wikimedia Conference Netherlands on Saturday, November 4th, 2017, is the annual conference about Wikipedia, free knowledge, and related topics.

Hoe doe ik mee?

Er zijn op dit moment geen vrijwilligersvacatures op dit project

Bekijk alle andere vrijwilligersvacatures

Activiteiten

Volg dit project

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt