Wikimedia Conferentie Nederland 2016, Kees-Jan Bakker, CC-BY-SA 4.0

Wikimedia Conferentie Nederland

De WCN wordt jaarlijks georganiseerd.


28 oktober 2014

Wikimedia Conferentie Nederland 2014

De wereld achter Wikipedia

Aanstaande zaterdag, 1 november 2014, ontvangen wij u graag bij de Wikimedia Conferentie Nederland. De dag biedt bij uitstek gelegenheid om meer te weten te komen over de wereld achter Wikipedia en andere Wikimedia-projecten. 

Lees meer

29 september 2014

Wikimedia Conferentie Nederland 2014 Vinden & Verbinden

Dit jaar is er gekozen voor het thema Vinden & Verbinden. Vele puzzelstukjes bij elkaar maken onze Wikimedia-projecten één geheel. In het Wikipedia logo komt deze gedachte heel duidelijk naar voren. Wanneer er één stukje ontbreekt is het project niet compleet en moet er worden gezocht naar de missende link, dat kan individueel maar dat kan ook samen.

Lees meer

14 augustus 2014

Wikimedia Conferentie Nederland

De online encyclopedie Wikipedia, de vrije kennisbank Wikidata en de beeld- en geluidbibliotheek Wikimedia Commons: deze projecten van de Wikimedia-beweging verzamelen en ontsluiten wereldwijd informatie, maken die voor iedereen beschikbaar en voorzien die van context.

Lees meer

Over Wikimedia Conferentie Nederland

De conferentie wordt georganiseerd door mensen die betrokken zijn bij Wikipedia en voor mensen die zijn geïnteresseerd in de vrije encyclopedie Wikipedia en andere projectwebsite van de Wikimedia Foundation.

The Wikimedia Conference Netherlands on Saturday, November 4th, 2017, is the annual conference about Wikipedia, free knowledge, and related topics.

Hoe doe ik mee?

Er zijn op dit moment geen vrijwilligersvacatures op dit project

Bekijk alle andere vrijwilligersvacatures

Activiteiten

Volg dit project

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt