Kasteel Waardenburg, Neerijnen, Johan Bakker, CC-BY-SA 4.0

Contact

Wil je foto’s maken en uploaden voor Wiki Loves Monuments en heb je daar vragen over of heb je een vraag over het project zelf? Stuur dan een berichtje naar info-nl@wikilovesmonuments.org, of maak gebruik van het onderstaande contact formulier.

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tijdens kantooruren op 030 - 320 02 38. Ook kun je vragen stellen via de Wiki Loves Monuments-helpdesk. Wikipediavrijwilligers proberen dan zo snel mogelijk daar je vraag te beantwoorden (vragen die op de helpdesk gesteld worden zijn openbaar). Voor perscontact kun je hier kijken. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuw en volg ons op Facebook en Twitter.

Kroonluchter Jacobi kerk, Jip Bosch, CC BY-SA 4.0

Over Wiki Loves Monuments

Wikimedia Nederland wil met Wiki Loves Monuments zo veel mogelijk kwalitatief hoogwaardige foto’s van monumenten verzamelen, zodat iedereen die gebruik maakt van bijvoorbeeld Wikipedia een goed overzicht krijgt van het prachtige culturele erfgoed van Nederland.

De wedstrijd Wiki Loves Monuments wordt gehouden in de maand september. Foto's die in de maand september worden ingezonden (ge-upload), dingen mee naar mooie prijzen.

Vacatures voor dit project

Er zijn op dit moment geen vrijwilligersvacatures op dit project

Bekijk alle andere vrijwilligersvacatures

Activiteiten

Volg dit project

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt