Kasteel Waardenburg, Neerijnen, Johan Bakker, CC-BY-SA 4.0

Achtergrond

Wikimedia Nederland verzamelt met Wiki Loves Monuments zo veel mogelijk kwalitatief hoogwaardige foto’s van monumenten, zodat iedereen die gebruik maakt van bijvoorbeeld Wikipedia een goed beeld krijgt van het prachtige culturele erfgoed van Nederland.

Wikimedia Nederland organiseert in september 2017 voor de zevende keer een wedstrijd waarbij deelnemers worden uitgenodigd om foto's te maken van rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten én provinciale monumenten. Wij vragen deelnemers om hun foto’s beschikbaar te stellen onder voorwaarden die het mogelijk maken om deze foto’s op Wikipedia te gebruiken.

Voor de mooiste foto’s worden prijzen beschikbaar gesteld.

Plafond Paleis Soestdijk, Michael A. Echteld, CC BY-SA 4.0

Over Wiki Loves Monuments

Wikimedia Nederland wil met Wiki Loves Monuments zo veel mogelijk kwalitatief hoogwaardige foto’s van monumenten verzamelen, zodat iedereen die gebruik maakt van bijvoorbeeld Wikipedia een goed overzicht krijgt van het prachtige culturele erfgoed van Nederland.

De wedstrijd Wiki Loves Monuments wordt gehouden in de maand september. Foto's die in de maand september worden ingezonden (ge-upload), dingen mee naar mooie prijzen.

Vacatures voor dit project

Er zijn op dit moment geen vrijwilligersvacatures op dit project

Bekijk alle andere vrijwilligersvacatures

Activiteiten

Volg dit project

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt