Over Wiki Techstorm

Leer meer over de techniek achter Wikiprojecten!

English translation

Op 22 en 23 november vindt de Wiki Techstorm plaats in Stayokay Zeeburg in Amsterdam. Tijdens dit tweedaagse internationale evenement (Engelstalig) kunnen deelnemers meer leren over de techniek achter diverse Wikiprojecten waaronder Wikidata, Wikimedia Commons, Wikipedia. Daarnaast wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden van Linked Open Data.

Programma

De Wiki Techstorm biedt een zeer gevarieerd programma boordevol (verdiepings)workshops, doe-sessies en expertsessies. Lees meer over het programma van de Wiki Techstorm.

Voor wie?

  • Beginnende of ervaren developers met interesse in Wiki-projecten
  • Ervaren Wikimedianen die (meer) willen leren over de techniek achter Wiki-projecten
  • Dataspecialisten, informatiespecialisten en digitalecollectiebeheerders werkzaam in de erfgoedsector en/of bibliotheeksector die graag (meer) willen leren over het delen van collecties via Wiki-projecten

Locatie

Stayokay Amsterdam Oost ligt in de Amsterdamse wijk Zeeburg, op maar 15 minuten per fiets of tram van hartje centrum. De locatie is gemakkelijk te bereiken en beschikt over diverse faciliteiten, Als je met de auto komt, houd er dan wel rekening mee dat je in de buurt van het hostel niet gratis kan parkeren. Blijf je overnachten? Lees dan eerst even dit.

Inschrijven

Je kunt je van 26 augustus t/m 8 september 20.00 CET kosteloos inschrijven voor de Wiki Techstorm 2019. Laat hieronder alvast jouw mailadres achter zodat je een seintje krijgt wanneer de inschrijving officieel is geopend.

By Hay Kranen, CC0

Over Wiki Techstorm

Wiki Techstorm is een 2-daags evenement waar developers en Wikimedianen de kans krijgen om meer te leren over de techniek achter Wikiprojecten.

Hoe doe ik mee?

Er zijn op dit moment geen vrijwilligersvacatures op dit project

Bekijk alle andere vrijwilligersvacatures

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt