Skip to main content

Corona-beleid: beperkingen opgeheven

Geplaatst op 31 maart 2022

Conform het beleid van de Wikimedia Foundation en de Covid-richtlijnen van de Nederlandse overheid, heeft Wikimedia Nederland de beperkingen voor bijeenkomsten en (internationale) reizen opgeheven.
WMNL gaat weer fysieke bijeenkomsten organiseren en zal dergelijke activiteiten door partners en vrijwilligers steunen. Na een periode van voornamelijk online communiceren, kijken wij er enorm naar uit iedereen weer persoonlijk te mogen ontmoeten op mooie Wiki bijeenkomsten! Ook kunnen er weer aanvragen worden ingediend voor de vergoeding van internationale reizen. We vragen iedereen natuurlijk wel om voorzichtig te zijn, bij klachten thuis te blijven en bij voorkeur een zelftest te doen vóór bijeenkomsten.

De Wikimedia Foundation heeft bekend gemaakt alle reisbeperkingen in verband met Covid-19 op te heffen. Ook fysieke bijeenkomsten zijn weer toegestaan. Financieringsaanvragen voor reizen en organisatie van bijeenkomsten kunnen vanaf heden dan ook weer worden ingediend bij de foundation. Let hierbij dan wel op de aanbevelingen die de foundation in dit kader heeft opgesteld. Deze in-person gathering checklist kan hierbij helpen en uiteraard dient ook rekening gehouden te worden met de lokale veiligheidsrichtlijnen.

Deel dit artikel op: