Koninklijke Bibliotheek, AWang (WMF), CC BY-SA 4.0

Bibliotheken

Een samenwerking tussen Wikimedia Nederland en de openbare bibliotheken


13 juli 2015

Wiki Loves Eemland op vrijdag 17 juli

In afwijking van wat gebruikelijk is, deze keer op de derde vrijdag van de maand een bijeenkomst in het Eemhuis in Amersfoort voor Wikipedianen en voor wie dat wil worden. Open inloop tussen 10 en 13 uur. Koffie en stroopwafels aanwezig. Om aan de slag te kunnen willen we iedereen vragen zelf een laptop mee te brengen.

Lees meer

19 maart 2015

Start van het derde seizoen Wiki Loves Eemland

Elke tweede vrijdag van de maand, te beginnen op 13 maart, van 10 tot 13 uur is iedereen welkom die meer wil weten over Wikipedia (of de zgn. “zusterprojecten” zoals Wikimedia Commons - voor foto's, films en geluidsopnamen -, Wiktionary - het wikimedia-woordenboek -, Wikisource - de bibliotheek met vrije boeken-, enzovoorts) in het Eemhuis in Amersfoort.

Lees meer

8 december 2014

Sfeerverslag activiteiten Wiki Loves Bieb

Wikimedia Nederland werkt samen met (openbare) bibliotheken. Zo kunnen belangstellenden elke tweede vrijdag van de maand aanschuiven bij Wikipedianen Dick Bos en Wilma Verburg in het Eemhuis in Amersfoort en onder begeleiding aan de slag gaan op Wikipedia. 

Lees meer

Over Bibliotheken

Wikipedia in de bibliotheek is een gezamenlijk project van Wikimedia Nederland en de openbare bibliotheken om de kwaliteit van Wikipedia te verbeteren en het gebruik ervan te bevorderen.

Hoe doe ik mee?

Er zijn op dit moment geen vrijwilligersvacatures op dit project

Bekijk alle andere vrijwilligersvacatures

Activiteiten

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt