Verbindingsprijs 2024

De Verbindingsprijs, een initiatief van Wikimedia Nederland, eert jaarlijks bijzondere bijdragen aan de bevordering van vrije kennis. Open voor individuen, organisaties, samenwerkingen, projecten en initiatieven in Nederland, Vlaanderen, Suriname, en het Caribische deel van het Koninkrijk der Nederlanden, viert deze prijs de diversiteit en reikwijdte van kennisdeling.

De prijs

De winnaars ontvangen een kunstwerk en een oorkonde uit handen van de voorzitter van de jury. De Verbindingsprijs 2024 is een beeldje van Corry Ammerlaan en deze wordt uitgereikt tijdens WikiconNL 2024, de jaarlijkse Wikimedia conferentie, op zaterdag 18 mei 2024.

Vrije kennis in de breedste zin

Ben (of ken) jij iemand die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor de bevordering van vrije kennis of die verschillende initiatieven op het gebied van open kennis heeft verbonden? Denk aan een afgerond vrije kennis-project, de lancering van een handige tool die het eenvoudiger maakt om kennis te delen of de organisatie van een ‘sterk verbindende’ conferentie of evenement? En betreft het een initiatief in Nederland, Vlaanderen, Suriname of het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederland? Schrijf je dan snel in en misschien win jij de Verbindingsprijs 2024.

Inschrijven

Je kunt je via onderstaand formulier inschrijven voor de Verbindingsprijs 2024. Je mag ook een kandidaat voordragen. Doe dit echter vóór 18 april a.s., want dan sluit de inschrijving. Dit reglement legt uit hoe het proces verloopt. Prijswinnaars worden uiterlijk 30 april geïnformeerd.

Vragen?

Wanneer je nog vragen of aanvullende informatie nodig hebt, kun je contact opnemen met Michel Wesseling via secretaris@wikimedia.nl.

 

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
    Wil je de nieuwsbrief van Wikimedia Nederland ontvangen?(Vereist)
    De nieuwsbrief verschijnt 10 keer per jaar en afmelden is eenvoudig.
    Ben je op de hoogte van ons privacybeleid?(Vereist)
    Onze privacyverklaring is hier na te lezen.