1 mei 2014

De start van Wiki Loves Earth

De Nederlandse Nationale Parken in woord, beeld én geluid op Wikipedia

Helpt u ons mee om de prachtige Nederlandse natuur op de kaart te zetten en Wikipedia te verrijken met beeld en geluid? Doe dan mee aan de wedstrijd. Vanaf 1 mei tot en met 30 juni 2014 kan iedereen zelfgemaakte foto’s en geluiden uit de Nederlandse Nationale Parken onder een vrije licentie uploaden en kans maken op mooie prijzen.

De hoofdprijs van de wedstrijd voor zowel de beste foto als het beste geluid is een arrangement voor twee personen in een hotel naar keuze gelegen bij een Nationaal Park ter waarde van 300 euro. Voor de sectie foto’s kunt u als tweede prijs een mooie tuin observatie-camera winnen, waarmee u precies kunt zien welke dieren ‘s nachts uw tuin bezoeken! Daarnaast worden in elke foto categorie: fauna, flora, landschappen, panoramafoto’s en mens in de natuur een derde prijs uitgereikt. Zo maakt u met deelname onder andere kans op een verrekijker, wandelgids van de nationale parken en rugzak, een boek over natuurfotografie of natuur in Nederland en een kunstwerk van uw eigen foto voor aan de muur.

Gedurende de maanden mei en april worden er diverse activiteiten organiseert in de Nationale Parken. Het startsein zal gegeven worden op 3 mei in het Nationaal Park Weerribben-Wieben. Kijk hier voor meer informatie over de diverse activiteiten.

Smitsveen-Dwingelderveld, Gouwenaar

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt