Nationaal Park De Alde Feanen, Dominicus Johannes Bergsma, CC BY-SA 3.0

Project Natuur

De natuur in woord, beeld én geluid op Wikipedia


2 juni 2014

NP Utrechtse Heuvelrug in beeld op Wikipedia

Zondag 25 mei organiseerde Wiki Loves Earth een evenement op de dag van het Nationaal Park in onder andere de Utrechtse Heuvelrug. Wiki Loves Earth is een foto/geluid wedstrijd om de Nederlandse natuur meer op Wikipedia te zetten. 

Lees meer

27 mei 2014

9 juni schrijfworkshop: Nationaal Park De Alde Feanen in woord op Wikipedia

Weet u veel over de Nederlandse natuur en zou u uw kennis graag ter beschikking willen stellen aan andere geïnteresseerden? Schrijf dan mee met Wiki Loves Earth op 9 juni in De Alde Feanen! Wiki Loves Earth is een project van Wikimedia Nederland (de ondersteunende organisatie achter Wikipedia), die zich inzet om de Nederlandse natuur meer op de kaart te zetten van Wikipedia. Nationaal Park De Alde Feanen heeft hun park ter beschikking gesteld om nieuwe gebruikers een Wikipedia training aan te bieden.

Lees meer

21 mei 2014

Tussenstand van Wiki Loves Earth!

Wiki Loves Earth is een paar weken geleden van start gegaan, laten we eens kijken naar de tussenstand. Tot nu toe hebben we 424 geüploade foto’s binnen met 33 nieuwe gebruikers voor Wikimedia Commons. Het aantal nieuwe gebruikers is een fantastisch resultaat, want het uiteindelijke doel van Wiki Loves Earth is om meer mensen te stimuleren bij te dragen aan de Nederlandse natuur in woord, beeld en geluid op Wikipedia.

Lees meer

Over Project Natuur

Project Natuur zet zich in om de informatie over natuur op Wikipedia en Wikimedia Commons aan te vullen en te verbeteren.

Activiteiten

Volg dit project

Ontwerp en bouw website: Two Kings | Powered by Bolt